Top
 
 
 

Ontspannen in stijl: de “Tagesfarm in München

Als je je wilt ontspannen in München, bezoek dan de “Tagesfarm”. De eigenares, een anti-agingspecialiste, verwent haar klanten hier al meer dan 40 jaar.

München heeft meer te bieden dan alleen maar het Oktoberfest en misschien wel de beste pretzels van de wereld. Zo zijn er bijvoorbeeld ook de Engelse tuin, prachtige musea, charmante buurten die uitnodigen om er rond te wandelen, de rivier de Isar waar je zelfs in kunt zwemmen (in de zomer) en natuurlijk de ontelbare “biergartens” waar je je dag kunt afsluiten in een ontspannen, informele omgeving.

Natuurlijk kun je, in de op twee na grootste stad van Duitsland, niet alleen buiten ontspannen. Er zijn minstens evenveel manieren om je binnen te ontspannen. Bijvoorbeeld in de cosmeticastudio “Tagesfarm.” In deze kleine, maar uitstekende dagspa verwennen eigenares Ulrike Keller-Knobelspies en haar team, zowel mannen als vrouwen. En dat doet ze al sinds 1984. Dat maakt van Ulrike Keller-Knobelspies, gediplomeerde schoonheidsspecialiste, een echte pionier: “Ik was de eerste in Duitsland om een kleine dagspa te starten”, zegt Ulrieke Keller-Knobelspies. En toevallig is dat ook net zo lang als de schoonheidsspecialiste samenwerkt met Maria Galland Paris.

Wat is er speciaal aan de “Tagesfarm” in München

Op zoek naar een korte vakantie weg van de dagelijkse sleur? Dan is de “Tagesfarm” precies de juiste plaats. Laat alle zorgen en stress los tijdens één van de vele behandelingen van Maria Galland Paris die de dagspa aanbiedt. De INSTANTS DE PLÉNITUDE, een op maat gemaakte complete lichaamshehandeling bijvoorbeeld, omvat een heerlijke lichaamsmassage met sensuele geuren die je helpen ontspannen en tot rust komen, maar die ook de zintuigen stimuleren.Liever een langer verblijf? Boek een complete schoonheidsdag: vijf en een half uur zonder stres, met een lichaamspeeling, massage, een full-body wrap en Prosecco.

 
“We kiezen altijd de behandeling die precies past bij de individuele behoeften van je huid.”

Naast wellness-behandelingen biedt de “Tagesfarm” ook andere behandelingen aan. De gezichtsbehandelingen zijn afgestemd op alle behoeften van je huid en zorgen ervoor dat je huid mooi en gezond blijft. “We kiezen altijd precies de juiste behandeling voor je huid”, zegt Ulrieke Keller-Knobelspies. “Om ervoor te zorgen dat je de behandeling krijgt die precies bij je past, beginnen we met een volledige huidanalyse.”

Sinds 1977 wordt Ulrike Keller-Knobelspies in deze sector beschouwd als een specialiste op gebied van anti-aging. “Mijn persoonlijke favoriet van de anti-agingbehandelingen is de intensieve, sterk vochtherstellende SOIN MILLE LUMIÈRE”, zegt Ulrieke Keller-Knobelspies. In haar dagspa kun je je laten verwennen met behandelingen die je uitstraling verjongen en ook kiezen voor behandelingen die huidveroudering voorkomen. “Preventie” – samen met “ontspanning”– is natuurlijk het motto.

Top 3 schoonheidstips voor München

  1. 1. Geniet van de zon
    Met ongeveer 18.560 uur zonlicht in de afgelopen 10 jaar is München een van de zonnigste steden in Duitsland. Denk eraan: bescherm voordat je naar buiten gaat je huid met een zonnecrème.
  2. 2. Laat het juiste licht vallen op je decolleté
    Het Oktoberfest is niet de enige tijd in München om een dirndl te dragen. Maar vergeet niet: de focus bij het dragen van een dirndl ligt op het decolleté. Zorg dus voor dit gevoelige deel van je huid. Met een specifieke crème.
  3. 3.Focus op handverzorging
    München wordt ook wel eens schertsend de “meest noordelijke stad van Italië” genoemd. Dit betekent dat er, wel meer dan een paar, ijssalons zijn in deze stad met 1,5 miljoen mensen. En wanneer je een hoorntje met ijs in je hand houdt, wordt je hand blootgesteld aan de zon. Vergeet daarom niet om ze te beschermen door regelmatig handcrème aan te brengen.

“Tagesfarm” 
schoonheidssalon

Ulrike Keller-Knobelspies werkt al sinds 1977 zelfstandig als gekwalificeerd apotheker en professionele schoonheidsspecialiste. In 1984 richtte ze haar schoonheidssalon “Tagesfarm” op in München. Vanaf de allereerste dag in haar carrière – nu al meer dan 40 jaar – werkte de anti-aging experte met de producten van Maria Galland Paris. Waarom houdt ze er zo van? “Maria Galland Paris legt de geest van de dag vast. Ik weet dat het merk de lijn van producten regelmatig zal vernieuwen.” En haar enthousiasme werkt aanstekelijk: haar klanten komen nu al tientallen jaren naar haar toe. Meer informatie op: http://www.tagesfarm-muenchen.de

 

 

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK