Top
 
 
 

Thalassotherapie op een nieuw niveau

Ontdek een Spaans paradijs voor schoonheidsbehandelingen in het Health & Beauty Center Thalasso-Spa.

Langs de witte kustlijn van de Costa Blanca is er een plek die een mediterrane ontsnappingsroute biedt uit de dagelijkse klussen, zorgen en uitdagingen. In de SH Villa Gadea, net buiten Alicante, ligt een spa op u te wachten. Ver van de drukte van de typische Spaanse vakantiestadjes en toeristen verschuilt zich een echte gelegenheid voor beleving. Laten we erin duiken!

Een multi-culturele spa-hemel

Thalassotherapie mag dan komen van het Griekse woord “thalassa” voor zee en “therapia” voor behandeling, maar hier in Spanje is het therapeutisch gebruik van zeewater en maritieme producten een echte beleving. De spa zelf bestaat uit meer dan 2.000 m² zwembaden, geisers, jetsprays en een jacuzzi. Een combinatie van Spaanse, Finse, Turkse en Griekse kennis heeft een veilige haven vol met sauna’s, bubbelbaden, ijsgrotten en hot tubs gecreëerd. Ga van warm naar koud, van modderig naar schoon! Tracteer jezelf op een algenwrap of body scrub en ontspan in alleen maar de allerbeste zeealgen, zeezout en klei. De Franse invloed is onmiskenbaar en is te vinden in een luxe plek binnen, waar je kunt genieten van een weelde aan behandelingen gebaseerd op de methode van Maria Galland Paris, waaronder THALASSO- en COCONBEHANDELINGEN. Probeer voor een ultramoderne anti-aging gezichtsbehandeling de SOIN MILLE LUMIÈRE-BEHANDELING. De combinatie van hoogwaardige producten en unieke modellagetechnieken garandeert een onmiddellijk lifteffect. Ontwikkeld vanuit het inzicht dat de huid een mozaïek aan behoeften heeft, zijn deze ultra-gepersonaliseerde behandelingen voorzien van werkstoffen waardoor je je jonger voelt en je er jonger uitziet. Je kunt rustig ontspannen in de wetenschap dat therapeuten en technieken van topklasse hard aan het werk zijn om je te verwennen en je een complete service bieden van analyse tot afsluitend ritueel, inclusief deskundig advies over hoe je je eigen schoonheidsritueel thuis kunt verbeteren. Je hebt geen excuses meer!

 

Ongetwijfeld vind je het moeilijk om deze exclusieve plek te verlaten, maar er is een interessante wereld buiten het resort die je nodig moet verkennen. Je bent in Spanje dus moet je echt proberen om wat van de cultuur en de schoonheid te absorberen en er ook wat van mee naar huis te nemen.

Top 3 schoonheidstips voor Alicante

  1. 1.Proef van het Mediterraanse dieet
    Overal langs de Middellandse-Zeekust heeft het woord “dieet” niet de negatieve klank van “zonder doen”. Hier in Spanje kun je genieten van voedsel dat belooft om de essentiële voedingsstoffen te bieden voor een langer en gezonder leven, zo wordt gezegd. Tapasgerechten die rijk zijn aan olijfolie voor omega-3 en ook tomaten voor fytonutriënten en bonen voor de vezels. Alleen de gefrituurde dingen moet je vermijden. En ook voorzichtig met de sangria.
  2. 2. Wandelen, joggen of lopen op het strand
    Omdat de spa maar op drie minuten van het strand ligt, biedt het de ideale gelegenheid om te wandelen, te joggen of te lopen wanneer je het meer atletische type bent. Wat je ook doet, waarom zou je niet eens op blote voeten langs een stukje zandstrand lopen. We lopen eigenlijk helemaal anders wanneer we geen schoenen dragen en zetten andere spieren aan het werk. Laat je voeten ademen en versterk je kuitspieren!
  3. 3. Activeer je geest
    Ontdek de oude stad Altea. De vestiging uit de 17de eeuw, erkend als cultureel erfgoed, is een idyllische plek om rond te wandelen. Vraag in het hotel of je je kunt aanmelden voor een rondleiding door de stad en kom meer te weten over de middeleeuwse geschiedenis. Maar je moet er niets van onthouden …

Health & Beauty Center Thalasso-Spa SH Villa Gadea

Weggestopt in het Hotel Villa Gadea resort vind je het Health & Beauty Center Thalasso-Spa en meer dan 2.000 m² met ontspannende en stimulerende behandelingen, massages en gezichtsbehandelingen. Beter dan dit wordt thalassotherapie nooit.

https://www.hotel-villa-gadea.com/

 

 

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK