Top
 
 
 

Help! Bestaat er verlichting voor mijn droge huid?

Wie kan dit beter beantwoorden dan de schoonheidsspecialiste Ulrike Knobelspies van Maria Galland Paris!

In de koude seizoenen moeten we vaak omschakelen van de kou buiten naar de warme lucht binnen en omgekeerd. Hoe kouder de dagen, hoe hoger we de verwarming in onze huizen zetten en hoe warmer de lucht is die het vocht uit onze huid haalt. Al deze veranderingen kunnen leiden tot aanslagen op onze huid. Ze wordt droger en kan dus strak en geïrriteerd gaan aanvoelen of ze kan ruwer of ontstoken lijken. Bestaan er hiervoor oplossingen? Schoonheidsspecialiste Ulrike Knobelspies geeft enkele antwoorden.

Mevrouw Knobelspies, waarom wordt de huid droog?

Door een aantal verschillende factoren, waaronder ons genetisch materiaal, persoonlijke levensstijl en verkeerde huidverzorging, bijvoorbeeld agressieve peeling. Wanneer je een peeling nodig hebt, raad ik je aan om 66 GOMMAGE DOUX te gebruiken. Die is vriendelijk voor je huid.

Wat is je persoonlijk geheim voor het omgaan met een droge huid?

Essences, essences, essences: omdat de droge huid één of twee keer per week extra- verwennerij nodig heeft. Vanaf de leeftijd van eind twintig moet je elke dag een serum gebruiken, zowel 's ochtends als 's avonds. Dat is de enige manier waarop werkstoffen kunnen doordringen tot waar het probleem begint.

Wat moet ik vermijden wanneer ik een droge huid heb?

Vermijd warme douches. Verlaag de temperatuur om je huid te beschermen. Je moet ook douche-gels vermijden omdat deze de huid nog meer kunnen uitdrogen. En wat je ook doet: gebruik nooit intensieve scrubbehandelingen.

Wanneer ik een droge huid heb, betekent dat dan dat ik die altijd zal houden?

De neiging naar een droge huid zal altijd aanwezig zijn, maar je kunt zichtbaar droge huid verzachten door de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Veranderen de eisen van een droge huid met de leeftijd?

Onze huid ondergaat in principe een voortdurend verouderings- en vernieuwingsproces. Vrouwen met een rijpere huid hebben bijvoorbeeld baat bij het gebruik van 250 CRÈME FERMETÉ PROFILIFT, dat actieve werkstoffen bevat. Het komt erop aan om de huidverzorgingsproducten af te stemmen op de leeftijd en de unieke behoeften van je huid.
 

20, 30, 40, 50 … welke huidverzorgingsproducten raad je aan voor welke leeftijdsgroep?

Laat een uitgebreide huidanalyse uitvoeren – ongeacht je leeftijd – om je individuele behoeften aan huidverzorging te bepalen. Persoonlijk beveel ik vrouwen van midden twintig met een droge huid aan om te beginnen met het serum 98 SÉRUM HYDRATANT INTENSE en de crème 96 CRÈME HYDRATANTE INTENSE. Vanaf dat ze midden dertig zijn raad ik aan dat ze het serum 5C SÉRUM RÉGÉNÉRATEUR CELLULAIRE en de crème 5A CRÈME RÉGÉNÉRATRICE CELLULAIRE gaan gebruiken. Bovendien is de lijn LUMIN’ÉCLAT speciaal ontwikkeld voor jongere vrouwen die een anti-aging huidverzorging willen voor hun eerste fijne rimpels en lijntjes. Vanaf veertig gaan droge huid en rimpels hand in hand, dus moet deze doelgroep zich – naast serums en crèmes – behandelen met een masker, bijvoorbeeld 92 MASQUE FROID HYDRATANT. In het algemeen is dit masker enorm hydraterend voor de droge huid, ongeacht je leeftijd. Vrouwen boven de vijftig raad ik aan om de crème 5B CRÈME SUPER RÉGÉNÉRATRICE en 5C SÉRUM RÉGÉNÉRATEUR CELLULAIRE te gebruiken. Voor vrouwen met een rijpere huid werd speciaal de lijn MILLE ontworpen, met echt luxe texturen en kostbare werkstoffen. De lijn ACTIV’AGE is ook perfect geschikt voor de meer droge, dunne huid van vrouwen vanaf 50 jaar. Als regel kan de droge huid op elke leeftijd profiteren van een intensieve hydraterende huidverzorging.

[Translate to België - NL:]

“Tagesfarm” schoonheidssalon

Ulrike Keller-Knobelspies werkt al sinds 1977 zelfstandig als gekwalificeerd apotheker en professionele schoonheidsspecialiste. In 1984 richtte ze haar schoonheidssalon “Tagesfarm” op in München. Vanaf de allereerste dag in haar carrière – nu al meer dan 40 jaar – werkte de anti-aging experte met de producten van Maria Galland Paris. Waarom houdt ze er zo van? “Maria Galland Paris legt de geest van de dag vast. Ik weet dat het merk de lijn van producten regelmatig zal vernieuwen.” En haar enthousiasme werkt aanstekelijk: haar klanten komen nu al tientallen jaren naar haar toe. Meer informatie op: http://www.tagesfarm-muenchen.de

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
28,182