Top
 
 
 

5 geweldige feiten over crème nr. 5

We onthullen belangrijke kennis over bestseller 5 CRÈME RÉGÉNÉRATRICE van Maria Galland Paris: wat maakt het zo uniek en zo geweldig effectief?

Het aantal vingers aan een hand en het aantal tenen aan een voet, het aantal zintuigen: natuurlijk hebben we het over het getal 5. Het is ook het aantal principes van de mens in de Griekse filosofie, er wordt gezegd dat het geluk brengt in de Chinese cultuur, was een symbool van perfectie bij de Maya's en in de numerologie staat het voor evenwicht en harmonie.

Voor Maria Galland Paris staat het nummer 5 voor een uitzonderlijk product: vrouwen over de hele wereld houden van de regenererende 5 CRÈME RÉGÉNÉRATRICE van Maria Galland Paris, die ook bekend staat als “nr. 5.” Hier verraden we een paar geheimen achter de heerlijke textuur van de crème en haar premium status in de beautywereld.

 1. 1.Debuutproduct van Madame Galland
  Maria Galland creëerde de verjongende formule van nr. 5 bijna 50 jaar geleden in 1962 en lanceerde deze met succes op de markt: de eerste anti-aging crème van de schoonheidspionier.
   
 2. 2.Genoemd naar een stijlicoon
  Als eerbetoon aan de beroemdste icoon van allemaal, Coco Chanel, noemde Maria Galland haar eerste product “nr. 5” en maakte zo de weg vrij voor het karakteristieke gebruik van nummers in de productnamen door het merk.
   
 3. 3.Werkt ‘s nachts
  ‘s Avonds aangebracht, werken de regenererende eigenschappen van de crème terwijl je slaapt zodat je huid de volgende ochtend er stralend uitziet en glad en ongelooflijk soepel is.
   
 4. 4. Formule met vijf werkzame stoffen
  De crème bevat bijenwas om vochtverlies te voorkomen, hazelnootolie om de huid glad te maken en de elasticiteit te verbeteren, sojafytosterolen vanwege hun krachtige regenererende eigenschappen en vitaminen A en B6 om de huid te verzachten en de groei van nieuwe cellen te stimuleren
   
 5. 5. Een echte teamspeler
  5 CRÈME RÉGÉNÉRATRICE werkt perfect als “buffercrème” en zorgt voor uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE.

Probeer het zelf! Maak een afspraak voor de 90 minuten durende “MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE” in een Maria Galland Paris-schoonheidsinstituut bij jou in de buurt.

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
27,185