Top
 
 
 

PROGRAMMES SILHOUETTE

Ervaar onmiddellijk de resultaten van anti-cellulite-, afslankende en verstevigende behandelingen die je silhouet opnieuw zullen definiëren.

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om de lichaamszones die je normaal verstopt, te behandelen, hebben wij de perfecte oplossing: onze PROGRAMMES SILHOUETTE. Speciale massagetechnieken, zeer effectieve werkstoffen en op maat gemaakte programma's voor elke probleem dat je wilt aanpakken, garanderen onmiddellijk resultaat - gemaakt om cellulite te verminderen, voor een slanker uiterlijk en een gladdere, stevigere huid. Je lichaamsvorm en contouren worden opnieuw gedefinieerd en je voelt je nadien meer ontspannen en energieker.

  • Specifiek op maat gemaakte lichaamsbehandelingen
  • Anti-cellulite, afslankend en verstevigend
  • Uiterst effectieve werkstoffen
  • Onmiddellijk resultaten
  • 60 min.

BEAUTYRITUEEL THUIS

BEAUTYRITUEEL THUIS

Wil je deze behandeling boeken? Een Maria Galland Paris-schoonheidssalon in je buurt vinden:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK