Top
 
 
 

SOIN PROFILIFT

Lift onmiddelijk, maakt glad en verstevigt de huid door middel van speciale massagetechnieken die een “wow”-effect creëren.

Deze intensief verstevigende behandeling verfijnt gezichtscontouren en maakt ze gladder. De huid herwint haar stevigheid en je gezichtscontouren zien er onmiddellijk gelift uit, dankzij een verstevigende dieptemassage. De speciale shiatsu-massagetechnieken in deze behandeling, ontspannen niet alleen je gezicht, maar het hele lichaam. Contouren zijn zichtbaar strakker en de huid egaler na de behandeling. Dat zorgt voor het “wow”-effect wanneer je in de spiegel kijkt!

  • Intensief verstevigend
  • Verfijnt gezichtscontouren
  • Biedt diepe ontspanning door een speciale massagetechniek
  • 75 min.

BEAUTYRITUEEL THUIS

BEAUTYRITUEEL THUIS

Wil je deze behandeling boeken? Een Maria Galland Paris-schoonheidssalon in je buurt vinden:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK