Top
 
 
 

SOIN MILLE LUMIÈRE

Onze kostbaarste behandeling, met luxe texturen en ingrediënten, biedt de ultieme, hoogste graad van anti-agingeffecten met een onvergelijkbaar stralende huid.

Deze premium behandeling gebruikt twee maskers voor een onvergelijkbare uitstraling en een verstevigend anti-agingeffect. Dankzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten. Als je de essentie van de vakkennis van Maria Galland Paris wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling. Voel de luxe texturen die ontstaan door de combinatie van de kostbaarste ingrediënten.

  • Onvergelijkbaar anti-aging- en stralend effect
  • Zeer regenerende, verstevigende en verzorgende ingrediënten
  • Laat lijntjes en rimpels vervagen
  • Twee maskers gecombineerd voor een ultiem resultaat
  • 75 min.

BEAUTYRITUEEL THUIS

BEAUTYRITUEEL THUIS

Wil je deze behandeling boeken? Vind een Maria Galland Paris-schoonheidssalon in je buurt:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK